Beste gay dating sites in Nederland en België om elkaar te ontmoeten en te chatten

Als het gaat om online dating, hebben homomannen het geluk gehad om een ​​ruimte te vinden waar ze kunnen communiceren met hun datingvooruitzichten zonder oordeel van de buitenwereld. Natuurlijk zijn er openbare ruimtes waar het mogelijk is om een ​​potentiële wedstrijd te ontmoeten, maar zelfs de homoclubs van vandaag zijn gevuld met vrouwen die niet willen worden getroffen door hetero mannen, en hetero jongens zo comfortabel met hun seksualiteit dat ze vinden de go-go dansers niet erg. Dit betekent dat gay dating sites een welkome innovatie zijn. Hier is een lijst van de beste gay-chatsites in Nederland:

scruff:

Toen Scruff voor het eerst werd gelanceerd in 2010, was het bedoeld als een plek voor een bepaald type bebaarde homoseksuele man om aansluiting te zoeken (denk aan: meer beer, minder twink). Maar sindsdien is het uitgegroeid tot een toonaangevend datingplatform met meer dan 12 miljoen gebruikers van alle soorten. Naast de lay-out in Grindr-stijl waarmee u door pagina’s van potentiële vrijers kunt bladeren, beschikt de app ook over een reisgedeelte dat gebruikers helpt om tips te krijgen over de steden die ze mogelijk bezoeken, evenals een evenementengedeelte dat komende queer-activiteiten belicht in uw omgeving.

Een nadeel is dat de foto’s die jongens sturen na een paar minuten chatten zullen verdwijnen, tenzij je voor een pro-account betaalt, wat lastig is omdat je duidelijk terug moet scrollen en opnieuw moet evalueren waar de heren mee werken voordat je belangrijke beslissingen neemt over het persoonlijk ontmoeten. Scruff Pro is beschikbaar vanaf $ 14,99 per maand, hoewel de prijs omlaag gaat als je je aanmeldt voor een langer abonnement. https://www.scruff.com/

Bullchat:

Bullchat is een andere site die een “aansluitgarantie” biedt, omdat het zeker is dat gebruikers met succes het soort man vinden dat ze zoeken tijdens het browsen door profielen. De Bullchat-site is trots op diversiteit en verklaart dat “of je nu een homopaar in je 40 bent op zoek naar een derde of een enkele Nederlandse homoseksuele twink in zijn 20s,” je zult vinden wat je nodig hebt. Bullchat-gebruikers kunnen gratis door profielen en foto’s bladeren, maar u moet upgraden als u wilt communiceren. Met een Silver-lidmaatschap kunt u e-mails beantwoorden en rechtstreeks andere leden berichten sturen. Ga nog een stap verder met een Gold-lidmaatschap om uw profiel bovenaan de zoekresultaten te markeren. https://bullchat.site

Gaydar:

Gaydar, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, werd voor het eerst opgericht in 1999 als een website met alleen een desktop. Tien jaar later werd het geüpgraded naar de wereld van mobiele apps, waardoor gebruikers nog meer vrijheid hadden om sexy singles te vinden. De site biedt de gebruikelijke één-op-één berichtenmogelijkheden, maar biedt ook chatrooms voor mensen die op zoek zijn naar een gevoel van gemeenschap. Er zijn blogs met verschillende onderwerpen, waaronder datingadvies, artikelen over gay lifestyle en een gezondheids- en fitnessgedeelte.

Door te upgraden naar Premium kunnen leden zien wie hun profiel heeft bekeken, naast onbeperkte profielweergaven en krachtigere filtertools. https://www.gaydar.net/

SilverDaddies:

SilverDaddies is een site die wordt aangeboden voor volwassen mannen en jongere jongens die “geïnteresseerd zijn in het gelukkig en / of seksueel tevreden houden van hun vader.” De site stelt gebruikers in staat om hun eigen persoonlijke advertenties te maken en beschikt over een roterende galerij met zilveren vossen en de jongens die houden van hen. Het ontwerp van de site is extreem basic, maar dat kan een pluspunt zijn voor oudere heren die liever alle gecompliceerde tabbladen en functies overslaan die meer moderne platforms bieden.

Maar pas op dat je niet naar SilverDaddies gaat terwijl je aan het werk bent. Pornografische foto’s van andere leden zijn niet alleen toegestaan ​​op profielen, maar worden prominent weergegeven op de startpagina zodra je aankomt. De site is gratis te gebruiken, maar bijdragen om dingen draaiende te houden zijn welkom. http://silverdaddies.com/

Gays

Gays.com biedt een platform voor jongens om de profielen van gelijkgestemde homoseksuele mannen te doorzoeken om een date te vinden. Maar naast de gebruikelijke zoek- en chatfuncties, kunt u met de site zoeken naar Pride-evenementen over de hele wereld en u matchen met andere jongens die naar dezelfde partijen reizen.

Met Gays.com kun je ook je eigen sexy verhalen delen of over je seksuele fantasieën schrijven op het online open forum, en meer leren over de queer community via het digitale magazine. Het lijkt ook geweldig om te reizen, omdat je overal homobars, clubs, sauna’s en seksfeesten kunt vinden. Het beste van alles is dat het volledig gratis is om deel te nemen en dat u de meeste functies van de site zonder extra kosten kunt gebruiken.